• darkblurbg
  • darkblurbg

 

Voor reviews over de mediation verwijs ik u graag naar bijgaande link: https://trustoo.nl/pro/reviews/received-reviews

Hieronder vindt u reviews over werkzaamheden als advocaat

 

" Mw. Adeny van Engel heeft mij fantastisch geholpen bij een juridisch conflict met een opdrachtgever. Het 1e gesprek met haar gaf gelijk een vertrouwd gevoel. Ze is een heel kundige en vriendelijke vrouw die heel goed meedenkt over te nemen stappen.
Met slimheid en kalmte en rust heeft binnen iets meer dan een week het juiste resultaat behaald.
Alle lof voor haar kennis en vriendelijkheid, en heel veel dank voor de hulp."
Rob Loman
Loman Technisch advies & Vastgoedbeheer, juni 2023

" Ik ben ontzettend tevreden met de hulp van Adeny van Engel. Ze geeft ontzettend goed advies, biedt een luisterend oor en denkt in oplossingen. In één woord: top!"

ex-franchisenemer EHBHond, mei 2023

 

"Als beginnende (naïeve) franchiseondernemer leek ik vast te zitten aan een contract van 5 jaar waar geen uitweg in te vinden was. Mevrouw van Engel heeft mij de juiste hulp geboden die ik nodig had. Zij is een zeer adequate en vooral menselijke advocaat, eerlijk en recht door zee. Mevrouw van Engel is duidelijk en oprecht in haar handelen, weet beide kanten van het verhaal te spiegelen, denkt in oplossingen en zorgt ervoor dat onderhandelingen correct opgelost en afgehandeld worden. Mocht er in de toekomst zich er voor mij weer een juridisch probleem plaatsvinden zal ik geen moment twijfelen om met van Engel Legal contact op te nemen.

Ontzettend bedankt voor uw geduld en uw hulp, mevrouw van Engel."

Katinka Kriesels, maart 2023

 

"Mijn ervaring met Adeny is dat ze niet alleen een hele bekwame advocaat is die goed mee- en vooruitdenkt, maar ze is ook gewoon een ontzettend aardige persoon om mee te praten. Neem contact met haar op om gebruik van haar diensten te maken en je begrijpt wat ik bedoel…"

Lexter N. Woodley, The Slash Lady, augustus 2022

 

" Na 4 jaar stond het voor mij vast om het franchisecontract met Appel & Ei niet te verlengen.  Er zijn veel redenen die hieraan ten grondslag liggen, maar dat ik een advocaat nodig zou hebben om op een eerlijke en respectvolle wijze van mijn vestiging af te komen, had ik nooit gedacht.   

Omdat we Adeny collectief al hadden betrokken om als adviseur op te treden in het kader van de nieuwe franchisewet, was de keuze snel gemaakt. Haar performance sprak me aan.  Die omschrijf ik als oprecht, helder, respectvol, open en doelgericht.  

In een zee van verwarring mijnerzijds wist ze me te laten focussen op mijn einddoel, waarbij de hamvraag was: Wat is belangrijk voor mij?  

Adeny is prettig in omgang en biedt de ondersteuning die wenselijk is en financieel het minst belast. Zij weet de situatie van twee zijden te belichten en laat zich het kaas niet van het brood eten.  Ik heb zelfs een goed inzicht gekregen in de kracht van het verweerproces. Door dat te begrijpen was ik in staat om te relativeren. Heel knap.  Het voelt dan ook zo dat wij ons doel samen hebben bereikt.  

Beter dan ooit weet ik wat ik heb achtergelaten. En Adeny …. die raadpleeg ik weer als ik haar nodig heb."  

Lenny Fleuren, ex franchisenemer Appel & Ei franchise, februari 2022

 

"Nav een aanvraag voor een consultgesprek via een bemiddelaar van oa juridische diensten, kwam ik in contact met Adeny van Engel. Er was meteen een klik, omdat zij een zeer aangename gesprekspartner bleek.
Met de juiste pit, helderheid en correctheid in haar communicatie wist. Zij ons zeker te motiveren om dit door te zetten Haar vaardigheden gemoedsrust, tevens de doorslag, om via haar 
de eerste stappen te zetten de ontwikkeling van onze franchise formule. Via haar netwerk hebben de start gemaakt.
Door Adeny worden wij goed aan de hand genomen in de belangrijke wijzigingen binnen de franchise wetgeving. Zij schaars en "vertaalt" wat dit betekent voor onze formule. Haar jarenlange ervaring in dit vakgebied is goed merkbaar, doordat ze veel scenario's kunnen bedenken om zaken juridisch goed vast te leggen. De samenwerking ervaren wij daarnaast als prettig en open".

Manouschka Bottse, Directrice Car Cleaners Franchise BV  14 mei 2021

 

"Adeny is communicatief sterk en heeft een heel open houding. Zij heeft als mediator een uitstekende begeleiding gegeven bij een conflict met een medewerker. Het gesprek werd bewaakt met respect naar beide partijen toe. Het begin van het gesprek waren afgesproken werden nageleefd. Mochten. wij in de toekomst nog een mediator nodig hebben, schakelen wij zeker weer Adeny in."  Arno Meekel 05-10-20

 

"Afgelopen jaar heb ik meerdere malen met Adeny mogen samen werken als bedrijfsadviseur van KlusWijs.

Hierin zetten we een aantal ex franchisenemers van Formido bij om bij hun, bij hun gedwongen keus van Formido naar een andere formule, te ondersteunen in de afhandeling met Formido.In alle gevallen heeft dat tot een positieve resultaat geleid. Dit is de naam te danken aan de inzet en kennis van Adeny. Steeds heeft zij gekeken naar het belang van de ondernemers zonder de juiste communicatie met de toenmalige franchisegever hierbij uit het oog te verliezen.

Eerlijkheid duurt het langst is belangrijker dan de inzet van heel veel uren en dus heel veel kosten. Het was een samenwerking die uiterst prettig en helder verliep en ondanks het juridische altijd in begrijpelijk taal werd overgebracht.

De uitmuntende kennis van franchise van Adeny heeft er toe geleid dat alle bijgestane ondernemers een prima onderkomen hebben kunnen vinden bij een andere formule zonder grote problemen. Als mens en als advocaat kan ik een ieder, speciaal in franchiserecht, Adeny aanraden voor een eerlijke en betaalbare bijstand.

Adeny nogmaals heel veel dank ook namens de ondernemers! "

Marco Hondeveld

Bedrijfsadviseur KlusWijs Bouwmarkt bv

November 2019

 

" Adeny van Engel heeft me perfect geholpen met het juridische gedeelte voor mijn website en onderneming. Heldere en eerlijke communicatie, en heb veel goede tips van haar mogen ontvangen. Voorkomen is beter dan genezen en ik kan Van Engel Legal iedereen aanraden en zeker als je een startende ondernemer bent!

Ze verstaat echt haar vak!

Adeny, dank je wel voor je geduld en goede uitleg!"  Lara Sim-Sjoe -  LA È SS Weddings & Events,  Augustus 2019

"In een conflict met mijn franchiseorganisatie, waarbij het contract eenzijdig is opgezegd en wij nog een langlopend contract hebben ben ik bijgestaan ​​door Adeny. Zij heeft ons gericht en samen hebben we een koers uitgestippeld. Los van de juridische zaken is Adeny in staat. om steeds. de gekozen koers vast te houden en zich niet van de wijs te laten brengen. Helder en duidelijk communiceren en goed samenwerken in de onderhandelingsgesprekken heeft ons een positief resultaat opgeleverd waar we nu weer mee verder kunnen. gehad en zien de toekomst nu met vertrouwen!"  Bert Rona, directeur Rona DHZBV (ex Formido  Franchisenemer),  april 2019

 

"Adeny van Engel heeft ons bijgestaan ​​in een conflict met een franchiseorganisatie die eenzijdig het besluit genomen om te stoppen met de winkelformule. Daardoor dreigde er voor ons een behoorlijke schade te ontstaan. Door de vakkundige en professionele bijstand van Adeny van Engel zijn we die tot een goede oplossing zonder dat een procedure nodig was. Adeny is op en top een vakvrouw die helder en vriendelijk communiceert."  Gerrit Geels, directeur Geels Woonwarenhuis (ex-Formido franchisenemer), januari 2019

"Dankzij de professionele hulp en adviezen van Adeny is een stap voor stap de AVG in onze praktijk geïmplementeerd. Wat een behoorlijk intensieve -maar belangrijke- klus beloofde te zijn. Adeny's concrete voorbeelden uit de maatschappij maakte dat de juridische theorie rondom de AVG meer ging leven . En zo vele malen begrijpelijker werd. BLH is goed nu goed voorbereid om conform de AVG met privacygevoelige gegevens van onze cliënten te werken."   Eva Voorn MSc. Basis psycholoog Buro Leerlingenhulp,  april 2019

 

"Adeny van Engel is een op en top vakvrouw. Juridisch uitstekend onderlegd, zoals zo velen, maar het unieke is dat Adeny nooit de menselijke kant vergeet. Niet procederen om het procederen, maar juist zoeken naar oplossingen, ook al leidt dit tot een verkorte procedure.

Veel advocaten blijven het conflict opzoeken, zodat de rekeningen flink oplopen. "Adeny niet en dat maakt haar niet alleen tot een bijzondere advocaat, maar zeker ook tot een bijzonder persoon waarmee het fijn samenwerken is."  Hans Hortensius, Algemeen directeur  KlusWijs BV, Maart 2018

 

"Adeny staat mijn bedrijf bij met juridische zaken. In heldere taal ondersteunt en adviseert zij mij om kwesties tot een goede afloop te brengen. Ondernemen is een vak en vaak staan ​​wij niet stil bij" lastige "dingen. naast meer lessen mee dan je van te voren bedenkt. Ik verwijs graag klanten door naar haar in situaties waar een jurist / advocaat nodig bij is."  Danielle van der Lee Danie Management BV, maart 2018

 

“Ik ken Adeny als een ervaren professional die haar beroep als geen ander verstaat. Met gepaste urgentie en zorgvuldige behandelt zij vakkundig haar dossiers, waarbij ze oog blijft houden voor het menselijke aspect.”  Bülent Sel, Financieel Directeur Pirtek BV,   Maart 2018 

 

"Mevrouw van Engel is heel waardevol voor mij als ondernemer. Zij is bekwaam, pro actief, doortastend en analytisch. Mevrouw van Engel denkt vooruit en geeft waardevolle adviezen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zij investeert oprecht in de relatie advocaat / ondernemer. mevrouw van Engel van harte aanbevelen! "  Jolanda Riedijk,  Sensitief Coachen,  april 2018

"Tijdens het proces van toetreding tot een franchise-organisatie heeft Adeny van Engel mij geholpen met alle contracten. Adeny van Engel kon mij snel en op een duidelijke manier uitleggen wat mijn positie als franchise-nemer was en mij ook gewezen op eventuele valkuilen." Marieken Neijman van ikwilreisadvies.nl  (franchisenemer), april 2018