• darkblurbg
  • darkblurbg

Advocatuur 

VAN ENGEL LEGAL adviseert zowel kleine als middelgrote (franchise)ondernemers. Bent u franchisegever of franchisenemer en zoekt u een sparringpartner die weet wat er speelt in samenwerkingsrelaties? Dan bent u bij VAN ENGEL LEGAL aan het juiste adres.

VAN ENGEL LEGAL staat zowel franchisegevers als franchisenemers bij. Startende franchisegevers staat zij onder meer bij met het opzetten van de franchiseorganisatie en opstellen van diverse contracten. Franchisenemers ondersteunt zij bij de uitleg van de diverse bepalingen in de franchiseovereenkomst en de huurovereenkomst. 

VAN ENGEL LEGAL werkt samen met andere specialisten zoals: advocaten, fiscalisten, consultants, schuldhulpverleners en coaches. Wij zorgen ervoor dat uw belangen optimaal worden gediend en voorzien u altijd van advies op maat.

Bij VAN ENGEL LEGAL profiteert u van de lage kosten van een klein kantoor, met de kennis van een grote speler. Een intakegesprek bij VAN ENGEL LEGAL is altijd gratis en vrijblijvend. In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en kunt u uw vraag voorleggen. Pas als wij besluiten met elkaar verder te gaan, maken wij een prijsafspraak.

VAN ENGEL LEGAL werkt op basis van een uurtarief maar desgewenst zijn vaste prijsafspraken ook mogelijk. 

Mediation

Adeny van Engel is MfN-registermediator en staat dus voor kwaliteit!

MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan registratie- en kwaliteitseisen, werken onder vastgestelde condities (kwaliteitsnormen) en vallen onder een klacht - en tuchtrecht. 

Zakelijke mediation door VAN ENGEL LEGAL kan u helpen bij conflicten tussen zakelijke partijen. Personen achter een bedrijf kunnen strijdige belangen hebben, waardoor een zakelijk conflict ontstaat.

Alle aspecten die u als ondernemer of bedrijf tegenkomt, leiden mogelijk tot een conflict. Een zakelijke mediator kent de problematiek en kan u daarom gericht helpen om het conflict op te lossen met behoud van de relatie.

Waarom zou u kiezen voor mediation in plaats van een juridische procedure? Bij een procedure neemt de rechter beslissingen voor u, waarbij er uiteindelijk een winnaar en een verliezer wordt aangewezen. Bij mediation hebben partijen zelf de regie en de oplossing in de hand. Mediation is bovendien -in tegenstelling tot een gerechtelijke procedure- goedkoop, snel, praktisch en laagdrempelig.

In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en verkennen wij de mogelijkheden om samen te werken. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het intakegesprek besluiten wij of wij verder gaan met het traject. 

Adeny van Engel is tevens als vrijwilligster actief als Buurtbemiddelaar in Rotterdam, waarbij zij buren verbindt van conflict naar een blijvende oplossing.

Coaching

Bent u ondernemer en bent u van mening dat u meer uit uw onderneming kunt halen? Misschien bent u ooit met veel plezier en energie begonnen, maar levert het ondernemerschap u nu (te) weinig op. VAN ENGEL LEGAL kan u helpen een heldere kijk te krijgen op de problemen waar u tegenaan loopt. Samen werken we naar het gewenste doel en gaan we op zoek naar de optimale balans tussen individuele en organisatorische belangen voor een duurzaam resultaat.

Een intakegesprek is het startpunt van elke samenwerking. In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en verkennen wij de mogelijkheden om samen te werken. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het intakegesprek besluiten wij of wij verdergaan met het traject of een andere samenwerking. Alleen als een intakegesprek leidt tot een vervolg, wordt een vast (gereduceerd) basistarief in rekening gebracht.

Adeny van Engel is als vrijwilligster actief als coach bij Buurtbemiddeling Rotterdam met haar missie, empowerment van de bewoner.

Interim

Heeft u behoefte aan tijdelijke dagelijkse juridische ondersteuning binnen uw organisatie, dan kunt u altijd een beroep doen op Van Engel Legal. Van Engel Legal kan u ondersteunen bij:
- toepassing van wet- en regelgeving;
- beoordelen, beheren en opstellen van contracten en begeleiden van juridische procedures;
- coaching van medewerkers en/of franchisenemers.

U kunt rekenen op maximale flexibiliteit en gunstige tarieven.

In het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en verkennen wij de mogelijkheden om samen te werken. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het intakegesprek besluiten wij of wij verder gaan met het traject. Alleen als dit gesprek leidt tot een vervolg, wordt een vast (gereduceerd) tarief in rekening gebracht.