• darkblurbg

" Afgelopen jaar heb ik meerdere malen met Adeny mogen samen werken als bedrijfsadviseur van KlusWijs.

Hierin stonden we gezamenlijk een aantal ex franchisenemers van Formido bij om bij hun, bij hun gedwongen keus van Formido naar een andere formule, te ondersteunen in de afhandeling met Formido.

In alle gevallen heeft dat tot een positief resultaat geleid.

Dit is met name te danken aan de inzet en kennis van Adeny.

Steeds heeft zij gekeken naar het belang van de ondernemers zonder de juiste communicatie met de toenmalige franchisegever hierbij uit het oog te verliezen.

Eerlijkheid duurt het langst is hierin belangrijker dan de inzet van heel veel uren en dus heel veel kosten.

Het was een samenwerking die uiterst prettig en helder verliep en ondanks het juridische altijd in begrijpelijk taal werd overgebracht.

De uitmuntende kennis van franchise van Adeny heeft er toe geleid dat alle bijgestane ondernemers een prima onderkomen hebben kunnen vinden bij een andere formule zonder grote problemen.

Als mens en als advocate kan ik een ieder, speciaal in franchiserecht, Adeny aanraden voor een eerlijke en betaalbare bijstand.

Adeny nogmaals heel veel dank ook namens de ondernemers!"

 

Marco Hondeveld

Bedrijfsadviseur KlusWijs Bouwmarkt b.v.

November 2019

 

"Adeny van Engel heeft me perfect geholpen met het legal gedeelte voor mijn website en onderneming.

Heldere en eerlijke communicatie , en heb veel goede tips van haar mogen ontvangen.

Voorkomen is beter dan genezen en ik kan Van Engel Legal iedereen aanraden en zeker als je een startende ondernemer bent!

Ze verstaat echt haar vak!

Adeny, dank je wel voor je geduld en goede uitleg!" 

Lara Sim-Sjoe – L A È S S Weddings & Events, Augustus 2019

"In een conflict met mijn franchiseorganisatie, waarbij het contract eenzijdig is opgezegd en wij nog een langlopend contract hadden ben ik bijgestaan door Adeny. Zij heeft ons geadviseerd en samen hebben we een koers uitgestippeld. Los van de juridische zaken is Adeny in staat om steeds de gekozen koers vast te houden en zich niet van de wijs te laten brengen. Helder en duidelijk communiceren en goed samenwerken in de onderhandelingsgesprekken heeft ons uiteindelijk een positief resultaat opgeleverd waar we nu weer mee verder kunnen. Wij zijn heel blij met de hulp die we de afgelopen anderhalf jaar van Adeny hebben gehad en zien de toekomst nu met vertrouwen tegemoet!"

Bert Rona, directeur Rona D.H.Z. B.V. (ex Formido Franchisenemer), April 2019

 

"Adeny van Engel heeft ons bijgestaan in een conflict met een franchiseorganisatie die eenzijdig het besluit had genomen om te stoppen met de winkelformule. Daardoor dreigde er voor ons een behoorlijke schade te ontstaan. Door de vakkundige en professionele bijstand van Adeny van Engel zijn we uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen zonder dat een procedure nodig was. Adeny is op en top een vakvrouw die helder en vriendelijk communiceert."

Gerrit Geels, directeur Geels Woonwarenhuis (ex-Formido franchisenemer), Januari 2019

 

" Dankzij de professionele hulp en adviezen van Adeny is stap voor stap de AVG in onze praktijk geïmplementeerd. Wat een behoorlijk intensieve -maar belangrijke- klus beloofde te zijn. Adeny’s concrete voorbeelden uit de maatschappij maakten dat de juridische theorie rondom de AVG meer ging leven. En zo vele malen begrijpelijker werd. BLH is goed nu goed voorbereid om conform de AVG met privacygevoelige gegevens van onze cliënten te  werken."
Eva Voorn MSc. Basis psycholoog Buro Leerlingenhulp, April 2019

 

"Adeny van Engel is een op en top vakvrouw. Juridisch uitstekend onderlegd, zoals zo velen, maar het unieke is dat Adeny nooit de menselijke kant vergeet. Niet procederen om het procederen, maar juist zoeken naar oplossingen, ook al leidt dit tot een verkorte procedure.

Veel advocaten blijven het conflict opzoeken, zodat de rekeningen flink oplopen. Adeny niet en dat maakt haar niet alleen tot een bijzondere advocaat, maar zeker ook tot een bijzonder persoon waarmee het fijn samenwerken is."

Hans Hortensius, Algemeen directeur KlusWijs B.V., Maart 2018

 

"Adeny staat mijn bedrijf bij met juridische zaken. In heldere taal ondersteunt en adviseert zij mij om kwesties tot een goede afloop te brengen. Ondernemen is een vak en vaak staan wij niet stil bij “lastige” dingen. Duidelijk, to the point geeft zij daarnaast meer lessen mee dan je van te voren bedenkt. Ik verwijs graag klanten door naar haar in situaties waar een jurist/advocaat nodig bij is. Een noodzakelijk iets maar wel met de juiste benadering”

Danielle van der LeeDanie Management BV, Maart 2018

 

“Ik ken Adeny als een ervaren professional die haar beroep als geen ander verstaat. Met gepaste urgentie en uiterste zorgvuldigheid behandelt zij vakkundig haar dossiers, waarbij ze oog blijft houden voor het menselijke aspect.” 

Bülent Sel, Financieel DirecteurPirtek BV,  Maart 2018

 

"Mevrouw van Engel is heel waardevol voor mij als ondernemer. Zij is kundig, pro actief, doortastend en analytisch. Mevrouw van Engel denkt vooruit en geeft waardevolle adviezen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zij investeert oprecht in de relatie advocaat / ondernemer. Ik kan mevrouw van Engel van harte aanbevelen!"

Jolanda Riedijk, Sensitief Coachen, April 2018

"Tijdens het proces van toetreding tot een franchise-organisatie heeft Adeny van Engel mij geholpen met alle contracten. Adeny van Engel kon mij snel en op een duidelijke manier uitleggen wat mijn positie als franchise-nemer was en mij ook gewezen op eventuele valkuilen."

Marieken Neijman van ikwilreisadvies.nl (franchisenemer), April 2018